Вхід | Реєстрація

«Папірці» від шахраїв

«Папірці» від шахраїв

У 24-му номері тижневика від 16 червня була надрукована стаття «Шахраї заходять із «козирів». У ній розповідалось, що аферисти розсилають мешканцям Полтавської області фейкові листи від імені голови військової адміністрації з проханням про фінансову допомогу.

У зв’язку з цим, очільник ОВА Дмитро Лунін попрохав жителів Полтавщини бути пильними, а, отримавши такий лист, відразу звертатися в правоохоронні органи.

«Звернення», які шахраї надсилали від імені голови обласної адміністрації, створені за зразком офіційного документа з підписом Луніна.

Минулого тижня очільник ОВА повідомив, що чергові ділки намагаються нажитися на війні від імені Полтавської обласної військової адміністрації, прикриваючись потребами для Збройних Сил України.

За інформацією Дмитра Луніна, «папірець» підроблений за зразком офіційного документа ОВА.

Голова обласної військової адміністрації наголосив, що він та його колеги не розсилали такі документи. Це роблять шахраї, на яких чекає відповідальність.
І знову попрохав жителів області в разі отримання подібних листів звернутися в поліцію.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2022, 20:45 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації