Вхід | Реєстрація

На Лубенщині жінка облила пальним сусідку спалила її

На Лубенщині жінка облила пальним сусідку спалила її

Слідчі слідчого управління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, обґрунтовано підозрюють 43-річну жительку Новооржицької тергромади в умисному вбивстві 37-річної сусідки. Фігурантці вручено підозру та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

До сектору поліцейської діяльності №1 (смт Оржиця) Лубенського райвідділу поліції 2-го липня, близько 20:40 години, надійшло повідомлення від медичних працівників, що до Лубенської лікарні інтенсивного лікування госпіталізовано 37-річну жінку із численними опіками. Отримавши повідомлення, поліція Лубенщини негайно розпочала розслідування злочину.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Під час проведення першочергових слідчих дій на місці події працівники поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, попередньо встановили,  що у житловому будинку одного із сіл Новооржицької тергромади, Лубенського району, під час спільного дозвілля між жінками виник конфлікт. У ході конфлікту 43-річна жінка облила 37-річну легкозаймистою речовиною та підпалила. На жаль, через деякий час потерпіла від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікувальному закладі. На часі за вчинення злочину фігурантці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За даним фактом слідчими слідчого управління поліції Полтавщини, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках відкритого кримінального провадження, триває досудове розслідування.

У разі визнання вини судом жінці загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2022, 14:28 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації