Вхід | Реєстрація

Буклетка пропонує величезний вибір навчальної літератури.

Буклетка пропонує величезний вибір навчальної літератури.

Освітня галузь України сильно потерпає від російської агресії. За час війни зруйновано сотні навчальних закладів, мільйони людей, в тому числі освітян, вимушено покинули свої домівки. Освітня інфраструктура продовжує піддаватися російським обстрілам, а значна частина південного сходу країни опинилася під окупацією. Звичайно в таких умовах продовжувати навчання в звичному режимі неможливо. Тому було прийнято рішення про переведення навчальних закладів на дистанційний режим роботи.

В попередні роки ми уже використовували методики дистанційної освіти, що було зумовлено пандемією COVID-19, тому усі механізми і інструменти уже випробувані. Дані методики добре зарекомендували себе. Завдяки онлайн урокам, залученню великої кількості інтерактиву та інтернет ресурсу, вдалось налагодити якісний освітній процес та продовжити виконання державної програми.

Звичайно ж зараз учні та студенти вчаться за допомогою онлайн уроків, залучаючи відео, аудіо та графічний контент, проте звичні друковані матеріали залишаються основою їхньої підготовки. Саме тому інтернет-книгарня Bookletka пропонує якісну навчально-методичну літературу за доступну ціну: https://www.bookletka.com/ Буклетка.

Це один з найкращих книжкових інтернет магазинів в Україні. В ньому зібраний величезний вибір книг, навчального, наукового та художнього спрямування. Зокрема тут реалізуються підручники й посібники з усіх шкільних предметів, Також книжні полиці наповнені збірниками задач і текстів, тренажерами, робочими зошитами, ГДЗ та НМК. Завдяки ним можна з легкістю опанувати будь-якою дисципліною, розвиваючи свої предметні компетенції, вивчаючи нові знання та вміння. Окремої уваги заслуговують спеціалізовані матеріали для підготовки до ЗНО і ДПА. З їхньою допомогою усі важливі екзамени та іспити будуть здані на відмінно.

Вся ця література створюються відомими українськими та зарубіжними науковцями, методистами та досвідченими педагогами. Вона повністю відповідає сучасним педагогічним вимогам, методичним нормам і критеріям освітньої програми МОН України. Також слід виділити високу якість їхнього друку і бездоганну подачу інформації згідно освітньої стратегії НУШ. Ці книги не просто призначені для навчання, вони допомагають дітям та підліткам розширити свої горизонти, черпаючи багато додаткової інформації, вони формують і розвивають світогляд, вчаться правильно й критично мислити.

 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації