Вхід | Реєстрація

У Кременчуці чоловік потрапив під потяг

У Кременчуці чоловік потрапив під потяг

До поліції Полтавщини 21-го липня, близько 22:30, надійшло повідомлення від працівників однієї із залізничних станцій, що поблизу перону в  Крюківському районі міста Кременчук виявили невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями. Ймовірно чоловіка травмовано потягом. Обставини події з’ясовує слідство.

Отримавши інформацію про виявлення чоловіка з тілесними ушкодженнями, на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група відділення №1 та слідчі Кременчкцького районного управління поліції. Поліцейські встановили особу травмованого. Ним виявився місцевий мешканець, 1980 року народження. Його доставлено до медичного закладу. За оцінкою лікарів, стан чоловіка середньої тяжкості.   

За даним фактом слідчим поліції вирішується питання про внесення  відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 276 (Порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2022, 11:52 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації