Вхід | Реєстрація

Кременчуцький підрозділ поліції Полтавщини отримав пересувну криміналістичну лабораторію

Кременчуцький підрозділ поліції Полтавщини отримав пересувну криміналістичну лабораторію

Як повідомив Дмитро Поздняков, заступник начальника Слідчого управління обласної поліції, обладнана за європейськими стандартами мобільна лабораторія дозволить сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Кременчуцького райуправління поліції ефективно виконувати покладені на них специфічні функції. Зокрема, пов’язані зі збором доказової бази та документуванням воєнних злочинів.

Своєю чергою керівник відділу криміналістичного забезпечення Слідчого управління Василь Лялін наголосив на перевагах сучасної лабораторії, що обслуговуватиме Кременчуцький район.

Підполковник поліції зауважив: «Спеціалізована лабораторія оснащена уніфікованими криміналістичними валізами, фото та відеотехнікою, оптичними та освітлювальними приладами, необхідними для пошуку безвісно зниклих людей у нічний час доби, виявлення, фіксації та вилучення речових доказів».


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2022, 18:08 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації