Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі поліцейські всю ніч шукали 12-річного хлопчика

Кременчуцькі поліцейські всю ніч шукали 12-річного хлопчика

До Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини 27 липня, близько 22:00, надійшло повідомлення від 52-річної місцевої мешканки про зникнення її племінника, 2009 року народження.

Поліцейським жінка пояснила, що хлопчик близько 21:00 пішов з дому, на дзвінки не відповідає та місце перебування його невідоме. Самостійні пошуки результату не дали, тому рідні звернулися за допомогою до поліції.

Отримавши інформацію про зникнення дитини до її пошуків негайно долучилася максимальна кількість особового складу Кременчуцького райуправління поліції та екіпажі патрульної  поліції. Пошуки тривали всю ніч.

28 липня, близько сьомої години, хлопець знайшовся. З ним все гаразд. Поліцейським малолітній пояснив, що гуляв із друзями. Наразі обставини події з’ясовують працівники ювенальної превенції.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2022, 12:04 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації