Вхід | Реєстрація

2 серпня у Білицькій громаді видаватимуть допомгу для переселенців

2 серпня у Білицькій громаді видаватимуть допомгу для переселенців

Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen підтримує українців під час війни росії в Україні. Видача продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб відбудеться 2 серпня о 14.00 біля Білицького селищного будинку культури за адресою вул. Будівельна, 2а. При собі мати талон на видачу продуктового набору.

Про це повідомляє пресслужба Білицької територіальної громади.

Продуктовий пакет вагою 15 кг. розрахований на одну сім’ю. Для реєстрації та отримання талонів один член родини з довідками ВПО, які проживають в смт.Білики, запрошуються з 9.00 до 17.00 в Білицький селищний будинок культури за адресою вул. Будівельна, 2 А – 01-02 серпня. Якщо сім’я більше 4 осіб – видається 2 продуктових пакети. Переселенці, які проживають в старостинських округах для отримання талонів звертаються в старостати.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 серпня 2022, 14:07 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації