Вхід | Реєстрація

У Шишацькій тергромаді в ДТП загинув скутерист

У Шишацькій тергромаді в ДТП загинув скутерист

У Миргородському районі, 2 серпня близько 12:30, до сектору поліцейської діяльності №1 (смт.Шишаки) Миргородського райвідділу поліції, на узбіччі дороги у селі Великий перевіз, Шишацької тергромади сталася смертельна ДТП. Слідчі поліції встановлюють обставини пригоди.

За попередньою інформацією, водій скутера «Honda DIO», 1984 року народження, здійснив наїзд на бетонне перекриття. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За даним фактом слідчі поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2022, 09:47 | Шишаки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації