Вхід | Реєстрація

Кобеляки передали гуманітарну допомогу харків’янам

Кобеляки передали гуманітарну допомогу харків’янам

Наприкінці липня Кобеляцька міська рада організувала чергову гуманітарну допомогу (продукти харчування) для жителів сусіднього Харківського регіону, які ось уже шостий місяць поспіль потерпають від російських бомбардувань.

Як повідомляє Кобеляцька міська рада, цього разу допомога направилась у найгарячіший район міста Харків – Північну Салтівку, де проживає чимало людей, які по різних причинах не можуть покинути свої домівки.

Відвести вантаж, ризикуючи потрапити під постійні обстріли, зголосився волонтер Василь Карамушка, житель міста Харкова.

На жаль, Василь разом з родиною був змушений залишити своє місто через постійні обстріли, після одного з яких, було зруйновано будинок, у якому він мешкав. Зараз Василь проживає у нашій громаді і постійно займається доставкою необхідних речей для мешканців свого рідного міста, які не мають можливості придбати необхідні продукти харчування.

Кобеляцька міська рада передала продукти, яких зараз найбільше потребують харків’яни: крупи, консерви, макаронні вироби та інше.

У цей важкий для нашої держави та кожного з нас час не потрібно забувати, що ми щира та добра нація і повинні підтримувати один одного.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2022, 10:48 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації