Вхід | Реєстрація

Долучайтесь до волонтерів Кобеляччини! Разом ми переможемо!

Долучайтесь до волонтерів Кобеляччини! Разом ми переможемо!

Доброго дня, друзі!

Останніми днями все якось не вистачало часу, робимо документи, ремонтуємо авто для поїздок, займаємося пошуком, як завжди, потрібних різних штук, також свої справи підтягнути, ну і таке інше...Та все одно подякувати обов'язково треба усім, хто допомогає нам у цій непрості справі, це і діти, що приносять воду, солодощі, гроші у скриньку, так і багато мешканців нашого міста і області. Багато з вас допомогає чим може, хоче. Є і ті що стоять осторонь, або піддають сумніву потрібність цієї роботи, нажаль.... Одразу відповім скептикам: знаєте приказка – "моя хата з краю", вона має продовження – "першим ворога зустрічаю!!!!" І вони зовсі не про не безучасть і стояння в стороні!!!

Але завжди можна змінити свою думку і долучитися до доброї справи!

Величезна подяка усім хто не ховається, і не морозиться, а усім тим хто і за межами міста і області, і навіть країни намагаються допомогти чим можуть. Хтось і 10-20-30 грн на карту скидає, хтось допомогає ТПО, хтось шиє спіднє для наших воїнів, а хтось і автівки переганяє. Окрема подяка батальйонам пекарів і кухні – результатом такої роботи наші хлопці на фронті завжди раді.

То ж, ми усі молодці, і моя особиста думка – в першу чергу треба своїх забезпечити, адже наших хлопців багато стоїть на захисті нашого завтра і свободи, а тоді вже передавати допомогу в інші міста. І ось вони, наші дорогенькі однодумці: Меркулова Таня; Мілько Вікторія; Ольшевська Валентина; Червона Анна; Марчук Інна; Клюєва Тетяна ;Акатова Катерина; Колесник Вікторія; Пугач Вікторія;  Клопова Вероніка; Рєпіна Олена; Горбайчук Ірина; Романовський Владислав та Олег; Рибалко Володимир; Карнаух Дмитро; Ярослава Литвин; Денис Сілинник; Шкурат Василь; Таранушич Анатолій; Жук Сергій; Людмила Савчук; Олег Славянін; Білаш Олена; Білаш Юрій; Акімов Віктор; Конопльова Ольга; Підгурська Марина ;Михневич Ольга ;Удовіченко Софія; Васьківська Світлана ; Лісна Яна;Лапшова Юлія; Сідаш Марина; Безкоровайна Анна; Азизян Ігор; Нарбут Ярослава; Татарко Юлія; Чорний Валерій; Тимошенко Аліна; Ансімова Юлія; Стрюк Катерина; Теряник Валентина; Челідзе Ірина; Зінич Ірина; Мазур Інна; Федоренко Максим; Євсеєва Наталія; Білан Олена; Новікова Ольга; Ткаченко Людмила; Губа Вікторія; Соломоненко Світлана; Тіщенко Тетяна; Денисенко Олена... список можна довго продовжувати, ще багато різних людей, які не бажають називатись і вибачте кого не згадав...

Ну і звичайно ж низький уклін нашій команді ГО "Кобеляки - допоможуть" - янголи добра. Звіт про ГО: документи готові, рахунок готується, печатка є, на обліку стоїмо, працювати продовжуємо!!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

Кожен бажаючи може стати членом (учасником) Громадської організації "КОБЕЛЯКИ ДОПОМОЖУТЬ"

Консультації, запитання: +380983053557

Для тих, хто бажає долучитись фінансово: 5363 5423 2058 9790 приват; 4441 1144 2691 4006 моно

 

Долучайтесь!

Все буде Україна!


Автор: Юрій Дейнека


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2022, 16:37 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації