Вхід | Реєстрація

У школах запроваджуватиметься електронна система управління

У школах запроваджуватиметься електронна система управління

Минулої середи Полтавська обласна військова адміністрація підписала меморандум із дочірнім підприємством литовської компанії «NEVDA» — ТОВ «АЙТІ ПРО». Її фахівці запроваджуватимуть електронну систему управління процесами в школах, забезпечать їх цифровізацію, модернізують організацію стаціонарного та дистанційного навчання.

Начальник ОВА Дмитро Лунін зазначив, що в умовах постійних ракетних атак з боку росії, батьки не згодні водити дітей до школи. За результатами опитування, 75 % батьків бажають, щоб в умовах війни навчання в школах було дистанційним. Це складний процес: має бути інтернет, усі технічні засоби і якісна платформа в усіх закладах освіти, яких на Полтавщині налічується 533. Тому ОВА почала шукати електронні платформи, які б спростили роботу системи освіти та забезпечили якісне дистанційне та стаціонарне навчання.

На запит ПОВА відгукнулося ТОВ «АЙТІ ПРО». Команда айтішників розробила електронну систему управління процесами в навчальному закладі «Моя ШколаР». Розробники програми дозволили на час воєнного стану використовувати цю систему безкоштовно.

Директор ТОВ «АЙТІ ПРО» Анна Суржа зазначила, що ця система впроваджуватиметься поступово в усіх школах, щоб заклади могли адаптуватися і прийняти нововведення.

Головна мета — дати освітнім закладам використовувати єдиний ресурс, не зважаючи на місце знаходження. При цьому не треба витрачати час на носіння журналів, щоденників, планів. Усе це зберігатиметься в одному місці, до якого є доступ з будь-якої точки світу та в будь-який час».

Платформа адаптована до вимог сучасної української освіти та є легкою і зручною у використанні, працює на будь-якому електронному пристрої з підключенням до мережі Інтернет через веб-браузер. У системі передбачено функціонал дистанційної освіти із проведенням віртуальних уроків. Разом із ним школа отримує повний безкоштовний Microsoft Office 365 for Education з додатковим місцем на диску Microsoft One Drive.

Продукт уже не перший рік працює в різних куточках України. Зокрема, результативність впровадження даної системи демонструє трирічна робота у всіх школах Миргорода.

Робота з системою розпочнеться в стислі строки, щоб почати підготовку до нового навчального року і використання системи відповідно до алгоритму, розробленого працівниками Департаменту освіти і науки та CDTO.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації