Вхід | Реєстрація

У Кременчуці місцеві жителі затримали чоловіка, який серед міста пограбував жінку

У Кременчуці місцеві жителі затримали чоловіка, який серед міста пограбував жінку

У місті Кременчук Полтавської області чоловік пограбував місцеву мешканку. Перехожі, які стали свідками грабежу, завадили втекти зловмиснику та передали його поліцейським. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження та затримала правопорушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають слідчі дії.

До Кременчуцького  районного управління поліції 3-го серпня, близько 17:00, надійшло повідомлення від 38-річної жінки, що по вулиці Квартал 297 невідомий чоловік відкрито заволодів її мобільним телефоном. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники підрозділу.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького райуправління поліції, зазначив:

– У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські  встановили, що мешканець селища Нові Санжари, Полтавського району, 2000 року народження, відкрито заволодів мобільним телефоном місцевої жінки. Перехожі, які стали свідками грабежу, завадили втекти зловмиснику та передали його правоохоронцям. Наразі фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчими поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької  окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.

У разі визнання судом вини затриманому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2022, 14:55 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації