Вхід | Реєстрація

З кобеляцької лікарні терміново виписують хворих

З кобеляцької лікарні терміново виписують хворих
Фото ілюстративне

Керівництво закладу пояснює такі дії турботою про безпеку пацієнтів. До такого безпрецедентного заходу лікарям довелося вдатися після розповсюдженої з важкої руки міністерства оборони рф інформації про перебування у кобеляцькій лікарні бійців добровольчого батальйону «Айдар».

Головний лікар Володимир Казирод прокоментував:

– Безумовно ніяких «айдарівців» у нашій лікарні не було і немає. Але оскільки росіяни вже розповсюдили таку інформацію, то виникає імовірність того, що вони можуть вдатися якщо не до ракетних ударів, то до якоїсь іншої провокації. Тому зараз ми виписуємо всіх хворих для того, щоб не наражати людей на небезпеку. Весь медперсонал попереджений про розповсюджену інформацію, але заклад продовжує працювати у штатному режимі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2022, 17:06 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації