Вхід | Реєстрація

Блиск для губ зі смаком соусу

Блиск для губ зі смаком соусу

Мережа американських ресторанів Applebee спільно з косметичним брендом із Нью-Йорка Winky Lux представила лінійку блисків для губ Saucy Gloss, натхнених ароматами соусу з курячих крилець, які можна знайти по всій країні.

Колекція включає чотири різні «смаки»: Get Me Hot Buffalo, Sweet Chile Kiss, Be My Honey Pepper і Honey BBQ-T, кожен зі своїм відтінком.

«Блискучий, димчастий відтінок барбекю з відтінком медових солодощів, який зробить ваші поцілунки просто бажаними (Honey BBQ). Чудовий золотисто-медовий блиск із мерехтливими цятками зробить вас бджолиною маткою на вечірньому побаченні (Honey Pepper). Глибокий насичений червоний колір із відтінком дрібних золотих чилійських цяток, які додають «ммм» у макіяж (Sweet Asian Chile). Кремово-кораловий відтінок, наповнений пекучою пряністю буйвола, з якою ваш колишній ніколи б не впорався (соус для крилець Hot Buffalo +)», — описується кожен із кольорів на сайті бренду.

«Applebee’s відомий своїми першими побаченнями та крильцями, які є одним із найпопулярніших пунктів нашого меню», — заявив у пресрелізі директор із маркетингу Applebee Джоел Яшинскі. Він запропонував зробити побачення незабутніми, супроводивши їх поцілунками в губи, вкриті блиском зі смаком улюбленого соусу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2022, 19:34 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації