Вхід | Реєстрація

50 тисяч для двох синів-солдатів зібрали за два тижні

50 тисяч для двох синів-солдатів зібрали за два тижні

Нещодавно редакція опублікувала звернення про допомогу від сім’ї Леженкових із Кобеляк. Люди просили допомогти зібрати кошти для придбання спеціального обладнання.

Мова йшла про покупку тепловізора та дрона. Сини Леженкових зараз у армії, на фронті. Вони розповіли батькам, що є потреба в придбанні дрона для повітряної розвідки та тепловізора, котрий є незамінним приладом на війні в нічну пору.

Безумовно, для звичайної сім’ї зібрати кілька десятків тисяч гривень є проблемою. Тому Леженкови через газету та соцмережі звернулися до земляків.

...Буквально через два тижні люди повідомили, що необхідна сума зібрана і дрон та тепловізор придбані. Усе це обійшлося в 50 тисяч гривень.

Допомагати в зборі коштів кобелячани почали миттєво. Зібрали і принесли гроші співробітники податкової, заводу продтоварів «Мрія», окремі підприємці, звичайні громадяни.

Колишній співробітник поліції Володимир Голтвянський особисто купив і привіз батькам додому один із коштовних приладів. Свій вчинок пояснив тим, що у свій час разом працював із одним із Леженкових. Інший Голтвянський, Віктор, привіз значну суму коштів.

Дрон для сина-солдата батьки відвезли і вручили особисто. А тепловізор надіслали Новою Поштою.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2022, 15:26 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації