Вхід | Реєстрація

Пивні кросівки від Heineken

Пивні кросівки від Heineken

Дизайнери наповнили взуття найновішим пінним напоєм.

Натхненний своєрідним зеленим, червоним та сріблястим кольором останньої колекції Heineken, TSS відтворює ці кольори на цих високотехнологічних кросівках. Зелені накладки набувають сочевицеподібного ефекту, сяючи на тлі такого ж яскравого сріблястого верху. Червона фурнітура, включаючи шнурки та підкладку, виглядає дуже ефектно. У язичок вбудована знімна відкривалка для пляшок, що дозволяє будь-якої миті відкрити порцію пінного напою.

Родзинкою Heinekicks є золоте пиво, що плескається в напівпрозорій міжпідошві. За словами бренду, мірку Heineken Silver було акуратно введено з використанням «спеціального хірургічного методу ін’єкції», щоб гарантувати, що жодна крапля не проллється. Вони також обіцяють унікальний досвід ходьби, оскільки вага підошви зміщується із задньої частини на передню та навпаки.

Із 32 екземплярів Heinekicks сім будуть доступні для придбання в Сінгапурі наприкінці цього року.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2022, 19:39 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації