Вхід | Реєстрація

Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавщини на 16-21 серпня

Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавщини на 16-21 серпня

Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безкоштовні заходи для всіх охочих. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Перелік заходів:

  • 16 серпня – майстер-клас із хореографії, вистава «Всі миші люблять сир» від театру імені Гоголя (Полтава); вистава «Гусеня» від театру ляльок (Градизьк); концерт «Співаємо пісні життя» від обласної філармонії (село Плоске, Мачухівська ТГ); творча зустріч соліста симфонічного оркестру, заслуженого артиста України Валерія Стовбира (ударні інструменти) (Полтава).
  • 17 серпня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава «Виконувач бажань» (Кременчук) від театру імені Гоголя; вистава «Троє поросят» від театру ляльок (Полтава; село Рунівщина, Новоселівська ТГ); концертна програма «Добрі пісні, добрим людям» від обласної філармонії (село Милорадове, Великорублівська ТГ); концерт для ВПО від симфонічного оркестру (Лубни).
  • 18 серпня – майстер-клас із живопису (Полтава), вистава «Виконувач бажань» (Градизьк) від театру імені Гоголя; вистава «Кіт у чоботях» від театру ляльок (Скороходове); концертна програма «Вчора, сьогодні, завжди...» обласної філармонії (села Скороходове, Петрівка, Скороходівська ТГ); концерт оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).
  • 19 серпня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава), вистава «Виконувач бажань» (Решетилівка) від театру імені Гоголя; вистава «Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат» від театру ляльок (Полтава); концертна програма «Я – твій голос, моя Україно» від обласної філармонії (Семенівка); відкрита репетиція оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).
  • 20 серпня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава «Виконувач бажань» (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава «Кіт у чоботях» від театру ляльок (Полтава); концертна програма «Щастя в кожному з нас» обласної філармонії (Глобине; село Погреби, Градизька ТГ); концерт оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).
  • 21 серпня – майстер-клас з акторської майстерності (Полтава), вистава «Мартин Боруля» (Скороходове) від театру імені Гоголя; «Безсоння душі» – сольний концерт заслуженого артиста України Миколи Гармаша від обласної філармонії (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації