Вхід | Реєстрація

У Машівській громаді затримали «чорних лісорубів»

У Машівській громаді затримали «чорних лісорубів»

У Полтавському районі, поблизу с. Тимченківка Машівської громади, поліцейські виявили факт незаконної порубки лісу, а також викрили чотирьох осіб, причетних до вказаного правопорушення. Наразі поліція розпочала кримінальне провадження.

Як повідомляж відділ комунікації поліції Полтавщини, до сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Машівка) 14 серпня, близько 17–ї години, надійшло повідомлення від патрульних працівників підрозділу, що у лісовому масиві, неподалік села Тимченківка, виявлені четверо осіб, які здійснювали вирубку деревини без дозвільних документів, та вантажний автомобіль MERCEDES із деревиною.

Сергій Ярош, начальник СПД №1  (смт. Машівка) повідомив: «Отримавши інформацію про незаконну порубку дерев на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, яка встановила особи правопорушників. Ними виявились мешканці Машівської громади, 1983, 1994, 2000 та 2003 років народження. Поліцейські вилучили речові докази та знаряддя вчинення правопорушення. Тривають слідчі дії».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини судом чоловікам загрожує покарання у вигляді  штрафу від тисячі до тисячі п’ятсот  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2022, 14:00 | Машівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації