Вхід | Реєстрація

У Полтаві сварка між двома чоловіками закінчилася ножовими пораненнями

У Полтаві сварка між двома чоловіками закінчилася ножовими пораненнями

До відділу №2 Полтавського районного управління поліції 13 серпня, близько 20-ї години, надійшло повідомлення від медиків про ножове поранення чоловіка у селі Супрунівка Полтавського району. Поліція затримала правопорушника та відкрила кримінальне провадження.

Олександр Скриль, начальник відділу поліції №2 Полтавського райуправління розповів:

– Отримавши повідомлення про тяжкий злочин на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою версією слідства, під час спільного  дозвілля між двома місцевими чоловіками виник конфлікт. У ході сварки 53-річний власник господарства завдав ножове поранення 32-річному чоловікові. Наразі речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою строком 60 діб.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У разі визнання вини судом правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2022, 14:38 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації