Вхід | Реєстрація

У Кременчуці поліції повідомили про те, що у під’їзді одного з будинків знайшли гранату

У Кременчуці поліції повідомили про те, що у під’їзді одного з будинків знайшли гранату

До Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини 16 серпня, близько 21:00, надійшла інформація від місцевої жінки, що у під’їзді багатоповерхівки по вулиці Київській у Кременчуці вона побачила предмет, схожий на гранату. Зі слів заявниці, небезпечну знахідку вона виявила біля  дверей однієї із квартир. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Отримавши інформацію про виявлений боєприпас, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Кременчуцького районного управління поліції, спеціалісти ДСНС, медики та працівники вибухотехнічної служби поліції Полтавщини.

За попереднім висновком спеціалістів, предмет, на який вказала жінка, не є вибухонебезпечним. Загрози для життя та здоров’я громадян немає. Під час огляду прилеглої території інших небезпечних предметів правоохоронці не виявили. З місця події боєприпас вилучено. Встановлюється його походження.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті  129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Поліція нагадує, що при виявленні підозрілого предмета потрібно суворо дотримуватись заходів особистої безпеки. Зокрема:

  • у жодному разі не чіпати невідомих предметів або боєприпасів;
  • негайно відійти на безпечну відстань;
  • повідомити про знахідку службу 102 або 101.

Інформуємо, що для громадян цілодобово працює телефонна лінія 102, а також альтернативні канали для звернень до поліції: чат-бот у Телеграм (@Police102Poltava) та месенджер у Facebook (Поліція Полтавської області).


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2022, 15:10 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації