Вхід | Реєстрація

У Нехворощі провели футбольний турнір до Дня молоді

У Нехворощі провели футбольний турнір до Дня молоді

Перемогу в одноденному чемпіонаті здобули місцеві спортсмени.

Минулої п’ятниці в Нехворощі проходили міжобласні змагання з міні-футболу. У турнірі виступали юні футболісти з Гупалівки (Дніпропетровщина), Канав (Кобеляцька громада), Михайлівки та Нехворощі. Учасників розділили на дві вікові групи 2008-2009 років народження (старша група) та 2010-2011 року (молодша група), повідомив на сторінці ОТГ інструктор з фізичної культури та спорту Олександр Савченко.

Перед стартом змагань учасників привітали з Днем молоді голова Нехворощанської громади Віктор Дубович, очільниця відділу освіти, молоді та спорту Ірина Шерстюк та інструктор з фізичної культури Юрій Любимський.

Загалом турнір тривав близько п’яти годин. По завершенню ігор, організатори підвели підсумки змагань. Переможців та призерів нагородили Віктор Дубович і заступниця начальниці відділу освіти Яна Ільченко.

Кращими гравцями міні-футбольного турніру стали Андрій Дубович, котрий відзначився сімома голами у ворота суперників, Максим Циганський, Артем Шульга, Іван Мелешко, Євген Шелемба, Артур Романченко і Давид Бебіх. Вони отримали грамоти від відділу освіти. Відповідні відзнаки одержали команди Михайлівського ліцею та Канав.

Серед команд молодшої групи диплом за третє місце здобув колектив Нехворощанської школи, другою стала команда Гупалівської ЗОШ, переможцем групи визнано юних спортсменів Маячківської школи.

Серед команд старшої групи третю сходинку турнірної таблиці посіли футболісти Маячківської ЗОШ, другу — Гупалівської школи, першими стали господарі поля.

Після нагородження, голова Нехворощанської громади подякував спортсменам за участь у турнірі й  запропонував на згадку зробити колективне фото.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2022, 16:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації