Вхід | Реєстрація

На Полтавщині хлопчик передав військовим власний квадрокоптер

На Полтавщині хлопчик передав військовим власний квадрокоптер

У боротьби з російськими окупантами об'єдналося все українське суспільство. Так і Тимофій - він давно мріяв про власний дрон, та коли нещодавно батьки хлопця змогли придбати йому цю дорогу річ - хлопець вирішив віддати його для потреб ЗСУ.

– Я дуже хотів чимось допомогти нашим захисникам. Часто чув, що військові потребують квадрокоптерів для ведення аеророзвідки та інших потреб. Дуже сподіваюся, що цей дрон хоч якось допоможе військовим, які наближають нашу перемогу, — поділився своєю мотивацією Тимофій.

Як пише Полтавський обласний ТЦК та СП, квадрокоптер передали безпосередньо в руки військовослужбовцю, який займається підготовкою фахівців у цьому напрямку.

— Цей квадрокоптер буде використовуватися в нашому підрозділі аеророзвідки. На ньому тренуватимуться майбутні оператори дронів. Як правило, ми використовуємо подібні моделі в навчальних цілях, аби уберегти професійні безпілотники від пошкоджень. Даний апарат може підніматися на висоту до 30 метрів, чого достатньо для початкового навчання пілота, — зазначив молодший сержант Кирило.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2022, 19:48 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації