Вхід | Реєстрація

Благодійні концерти і футбольні матчі тривають

Благодійні концерти і футбольні матчі тривають

Під час яких артисти та спортсмени Кобеляцької громади продовжують збирати кошти для земляків, які захищають державу від російських агресорів.  
Минулого тижня учасники художньої самодіяльності провели концерти у Василівці, Красному і Морозах.

12 серпня благодійний захід «Разом до Перемоги» відбувся у Василівці. Під час концертної програми глядачі переглянули виступи художніх колективів Кобеляцького центру культури і дозвілля, Мартинівського й Василівського сільських клубів, вихованців Кобеляцького будинку дитячої і юнацької творчості. Для місцевої малечі проводили лайфхаки з виготовлення оберегу для воїнів. Також діти розважалися на гірках і батутах.

Паралельно працював ярмарок із продаж смаколиків та виставка народного мистецтва.

За час концертної програми відвідувачі заходу зібрали для Збройних Сил України 10 138 гривень.

Наступного дня кобеляцькі артисти завітали в Красне. Разом із місцевими талантами на сцені Красненського клубу виступали колективи Кобеляцького ЦКД та дитячої музичної школи. За майстер-клас із виготовлення оберегів відповідала Людмила Салогуб. Юлія Ярошенко і Леся Гресь пригощали відвідувачів смаколиками. А от Юля і Аня Чуйко пропонували придбати іграшки й брелки власного виробництва.

Красняни теж активно долучалися до збору коштів для військових і вкинули в скриньку 10 642 гривні.

Також у суботу, 13 серпня, «зірки» Морозівського та Лучанського клубів підготували благодійний концерт для мешканців Морозів.

Організатори заходу, завідуюча місцевим закладом культури Леся Крупка, Ольга Кубан та Володимир Крупка, крім концерту, облаштували виставку-ярмарок, до якої долучилися Оксана Чорна, Наталія Олексієнко, Ольга Кременчуцька і Алла Олексієнко. Фінансову допомогу в проведенні дійства надав керівник СТОВ «Говтва» Костянтин Назарько. Світлана Гуслиста частувала артистів і глядачів смачним кулішем.

Упродовж концерту вдалося зібрати 7 605 гривень.

Та не лише артисти працюють над тим, аби допомогти нашим захисникам. Адже доки в Красному і Морозах звучали пісні, на кобеляцькому міському стадіоні проходив благодійний футбольний матч між мідянівським «Урожаєм» і царичанською «Ореллю». Поєдинок завершився перемогою колективу із Царичанки. Футболісти «Орелі» відзначилися двома м’ячами у ворота Олександра Комісарчика.

Спорсмени та уболівальники зібрали за матч 4 221 гривню.

Концерти за участь артистів Кобеляцької громади заплановані і цього тижня. 19 серпня захід проходитиме в Іванівці, 20 серпня — у Гарбузівці, Лучках і Орлику, 21 серпня — у Лебединому.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2022, 18:52 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації