Вхід | Реєстрація

Полтавщина отримала гуманітарну допомогу від Польщі

Полтавщина отримала гуманітарну допомогу від Польщі

Уряд Польщі за ініціативи Мінреінтеграції надав гумдопомогу ВПО на Полтавщині.

Це розкладні ліжка, теплі покривала, пледи та ковдри. Все це необхідне у побуті речі напередодні зими українським внутрішнім переселенцям передав Уряд Польщі, відгукнувшись на інформацію від Міністерства з питань реінтеграції ТОТ.

Як повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, область отримала 1000 комплектів, а саме розкладне ліжко, матрац, простирадло, подушка, наволочка, плед та рушник. Все це розподілено  між закладами освіти, які готуються приймати внутрішньо переміщених осіб з регіонів, де тривають активні бойові дії», – сказав Дмитро Лунін.

Доставити отримане до місця призначення у Полтавську область допомогла українська міжнародна група компаній з логістики та пов’язаних послуг «Нова Пошта», безоплатно надавши свої великовантажні автомобілі. За що Мінреінтеграції та Полтавська ОВА висловлюють подяку компанії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2022, 11:57 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації