Вхід | Реєстрація

Бійка у ТВК: постраждала - в лікарні

Бійка у ТВК: постраждала - в лікарні

Днями ми повідомляли про черговий скандал, що виник під час чергового засідання кобеляцької територіальної виборчої комісії.

Тоді в коридорі міськради вже по завершенню засідання сталася сутичка за участю депутата міськради Таміли Шевченко та голови Полтавської обласної ТВК Людмили Сердюк.

Депутат знімала на мобільний телефон гостю із Полтави. Та зажадала припинити відеозйомку. А потім спробувала силою відібрати мобільний телефон.

Як стало відомо редакції,  після цього Таміла Шевченко звернулася за медичною допомогою. Зараз вона проходить амбулаторне лікування.

На даний час відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Орган досудового розслідування вивчає обставини події для ухвалення необхідних процесуальних рішень.

 


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2022, 15:56 | Кобеляки | Суспільство
1. микола козак / 30 серпня 2022, 12:24
Що то робить бажання влади.Бідолашна Таміла так постраждала , їм обом потрібно не амбулаторне лікування , а укол від сказу і років два лікування в психіатричній лікарні.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації