Вхід | Реєстрація

46-річний чоловік загинув у вогні

46-річний чоловік загинув у вогні
18 березня, близько 6 год. Ранку, в с. Харківці Гадяцького району, в житловому будинку громадянина Р., 1964 р.н., виникла пожежа. Внаслідок пожежі вогнем знищено домашнє майно, меблі, що знаходилися в кімнаті, дерев’яні конструкції стін. Пошкоджено стіни, перекриття, шиферну покрівлю.
Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Врятовано житловий будинок на суму 10000 грн. На місці пожежі виявлено труп господаря, який направлено в морг Гадяцької ЦРЛ для встановлення причини смерті. У гасінні пожежі брало участь 1 відділення СДПЧ-23.

Пожежа у автогаражі
18 березня, о 5 год. Ранку, в с. Красна Лука, в автогаражі громадянина Ц., 1982 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 30 кв. м, пошкоджено двері та вікна гаражу. Збиток – 500 грн. Врятовано житловий будинок та дві господарчі будівлі на загальну суму 30 000 грн. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. У гасінні пожежі брало участь 1 відділення СДПЧ-23.

Вогнем знищено побутові речі
20 березня, о 2 год. 34 хв., черговому диспетчеру Гадяцького РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в житловій кімнаті 3-кімнатної квартири багатоквартирного житлового будинку в м. Гадячі, по вул. 50 років Жовтня. Квартира належить громадянці С. Внаслідок пожежі знищено ковдру, матрац та спальну білизну.
Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при палінні в нетверезому стані в ліжку сином господарки, громадянином С.,1984 року народження.
Пожежа ліквідована населенням до приїзду чергового караулу СДПЧ-23 Гадяцького РВ ГУ МНС України в Полтавській області.

Чоловік згорів у власній оселі через паління у ліжку
21 березня, о 9 год. 20 хв. черговому диспетчеру Гадяцького РВ ГУ МНС України в Полтавській області від чергового Гадяцького РВ ГУ МВС України в Полтавській області надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в с. Веприк Гадяцького району, в житловій кімнаті одноповерхового житлового будинку, що належить громадянину К.
Внаслідок пожежі знищено дерев’яне крісло, диван, спальні речі, підлогу, пошкоджено стіни, вікна, двері, меблі. На місці пожежі виявлено труп громадянина К., 1955 р. н.
Ймовірна причина пожежі – необережність при палінні цигарок в нетверезому стані громадянином К. Пожежа ліквідована місцевим населенням.

Автор: www.bazarmedia.info за інформацією В. Губського, начальника Гадяцького РВ ГУ МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2010, 12:41 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації