Вхід | Реєстрація

Селищна рада готується до зими

Селищна рада готується до зими

І вже розпочала пошук підрядника, який чиститиме дороги в Новосанжарській ОТГ.

Минулого тижня працівники Новосанжарської селищної ради оголосили про пошук підприємця чи організації, яка надаватиме послугу з прибирання снігу в осінньо-зимовий період. Усього на ці заходи до кінця року передбачено 250 000 гривень. Тендер складається із семи лотів.

Відповідно до 1-го лоту, підрядник чиститиме в Нових Санжарах дороги на 21 вулиці, семи провулках, селищному кладовищі й автостанції. Протяжність доріг складає 24 кілометри. Обсяг надання послуг — 46 годин. Очікувана вартість робіт — 36 800 гривень.

Лот №2 передбачає обслуговування частини селища та Зачепилівку. За 50 400 гривень.

Виконавець робіт відпрацює 63 години. У його підпорядкуванні перебуватимуть 33 кілометри доріг.

Переможець лоту №3 обслуговуватиме 21 кілометр селищних автошляхів (20 вулиць, 13 провулків і площу Перемоги). До кінця року підрядник має наїздити 40 годин.

33 600 гривень отримає підприємець, техніка якого протягом 42 годин чиститиме в селищі ще 13 вулиць і 12 провулків загальною протяжністю 22 кілометри.

Лот №5 стосується автошляхів Руденківки. Виконавець відповідатиме за 23,4 кілометра автошляхів. До кінця року він відпрацює 45 годин, за що отримає 36 000.

Ділянка №6 включає в себе 27 кілометрів доріг у Клюсівці, Дубині,  Балівці та Собківці. Вартість робіт становить 41 600 гривень.

За послуги з прибирання снігу у Великих Солонцях та Пологи Низ підряднику заплатять 23 200 гривень. Обсяг надання послуг становить 29 годин, а протяжність доріг — 15,1 кілометра.

Звичайно, що учасники торгів можуть понижувати вартість своїх робіт і наведені суми є приблизними. Скільки ж селищна рада заплатить за прибирання снігу на сімох ділянках, дізнаємося після 18 вересня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2022, 13:03 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації