Вхід | Реєстрація

Як допомогти українській армії просто зараз

Як допомогти українській армії просто зараз

Активні бойові дії в Україні та велике наповнення нашої армії ведуть до дефіциту оснащення та військового одягу. Наприклад, купили пікап – він підірвався на міні чи був розстріляний з РСЗВ, такі реалії війни. Тому волонтери відкривають все більше зборів на нагально необхідні речі для потреб армії. Це дуже полегшує їм таку важку та важливу місію, а також допомагає наблизити перемогу. 

В цьому матеріалі ми зібрали офіційні волонтерські проєкти, до яких можна долучитися прямо зараз.

Група 35

Група 35 – офіційно зареєстрований благодійний фонд, який практикує політику відкритої роботи зі звітністю та регулярним аудитом. Їх основна діяльність та мета – забезпечити військових на передовій всім найнеобхіднішим (техніка, спорядження тощо). Постійно є ряд відкритих проєктів для допомоги різним підрозділам і під різні цілі, кожен може вибрати, куди саме йдуть його гроші. 

Якщо фонд починав свою діяльність з допомоги ТрО тактичним обладнанням, то тепер збори працюють на закриттявають потреби саперів, снайперів, спецпризначенців та інших підрозділів ЗСУ. 

Повернись живим

Повернись живим – благодійний фонд, який працює для забезпечення військових оптичною технікою, БПЛА, тепловізорами та іншим оснащенням. Також організація проводить військові навчання і займається реабілітацією ветеранів. 

Армія SOS

Організація займається зборами на амуніцію, продовольство, засоби зв’язку та індивідуального захисту. Все це швидко передається нашим захисникам на передову саме в ті ділянки фронту, де це конче необхідно. Окремий вид діяльності волонтерського об’єднання Армія SOS – виготовлення БПЛА, програмного забезпечення до них та авіарозвідка. 

Офіційний портал Міністерства оборони України

Міністерство Оборони України також займається прямим збором коштів на технічне та медичне забезпечення ЗСУ. Тут ви не зможете прослідкувати чи вибрати куди саме підуть кошти. Але є можливість звертатися напряму до командирів військових частин, яким хочеться допомогти в першу чергу. Долучитися до зборів можуть як фізичні, так і юридичні особи. 

Національний банк України 

Нацбанк відкрив окремий рахунок, де також проходить збір на нагальні потреби ЗСУ. Рахунок був відкритий з початком повномасштабного вторгнення і використовується лише для цих цілей.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2022, 17:40 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації