Вхід | Реєстрація

У Гадячі поліція викрила чоловіка, який вирощував і заготовляв канабіс

У Гадячі поліція викрила чоловіка, який вирощував і заготовляв канабіс

На земельній ділянці 37-річного жителя одного із сіл Лютенської тергромади поліцейські виявили понад сотню рослин конопель, а в господарському приміщенні його домогосподарства –  висушені частини нарковмісних рослин. Чоловікові вручили підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень.

Протиправні дії чоловіка задокументували слідчі відділення №1 (м Гадяч) Миргородського райвідділу поліції, на підставі інформації від дільничних офіцерів поліції.

Максим Даценко, начальник сектору превенції відділення поліції, зазначив:

– Під час проведення слідчими санкціонованого судом обшуку вилучено більше ніж 100 рослин конопель, понад 200 грамів їх висушених фрагментів та кустарний пристрій для вживання наркотиків. Речові докази направлені на судову експертизу.

За процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, слідчим підрозділом повідомлено фігурантові про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень: незаконне зберігання наркотичного засобу (частина 1 статті 309) та незаконне вирощуванні рослин конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин (частина 2 статті 310) Кримінального кодексу України.


Автор: За матеріалами Миргородського райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2022, 17:10 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації