Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини менш ніж за годину розшукала безвісно зниклу неповнолітню дівчину

Поліція Полтавщини менш ніж за годину розшукала безвісно зниклу неповнолітню дівчину

До Полтавського районного управління поліції 18-го вересня, близько 21-ї години, звернулась місцева мешканка, яка повідомила про безвісне зникнення її 15-річної онуки. Поліція негайно приступила до пошуків дитини.

Заявниця повідомила, що близько 20:30 її онука виходила на зв’язок, але надалі телефон дівчини не відповідав. Отримавши інформацію про зникнення неповнолітньої, на її пошуки одразу зорієнтували особовий склад Полтавського районного управління поліції. Менш ніж за годину працівники слідчо-оперативної групи розшукали неповнолітню на території Шевченківського району міста. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Поліція повернула дівчину додому. Обставини події з’ясовує ювенальна поліція.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2022, 11:40 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації