Вхід | Реєстрація

У Полтаві презентували зразки авто «ЩИТ-бус Т5» та «ЩИТ-пікап»

У Полтаві презентували зразки авто «ЩИТ-бус Т5» та «ЩИТ-пікап»

Авто «ЩИТ-бус Т5» та «ЩИТ-пікап» – це мобільні командні пункти для наших військових. Вони обладнані всім необхідним для стеження за територією та керування військовими підрозділами. Особливо автомобіль корисний прикордонникам.

Зі зразками авто такого типу ознайомився начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Напередодні нам презентували зразки авто «ЩИТ-бус Т5» та «ЩИТ-пікап». Наразі виготовлено 9 таких автомобілей, які вже передано нашим бійцям», – зауважив Дмитро Лунін.

За словами Дмитра Луніна, проєкт переобладнання мікроавтобусів та пікапів під мобільні командні пункти започаткований Героєм України, командиром військової частини А0563, полковником Денисом Диким.

У його реалізації сприяє депутат Полтавської обласної ради Олексій Матюшенко. Активно допомагають у виготовленні авто і благодійні фонди, і бізнес Полтавщини, і наші військові.

Також учора Дмитро Лунін ознайомилися з роботою одного з місцевих ДФТГ, поспілкувалися з добровольцями та керівництвом формування.

Все буде Україна!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2022, 11:47 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації