Вхід | Реєстрація

На Полтавщині в ДТП травмувався неповнолітній хлопець

На Полтавщині в ДТП травмувався неповнолітній хлопець

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 вересня, близько 07:45, на 344 км автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу обласного центру. Поліція з’ясовує обставини ДТП.

За попередньою версією слідства, автомобіль Mitsubishi Lanced, під керуванням місцевого водія, 1976 року народження, зіткнувся з автомобілем Renault Kangoo, під керуванням харків’янина, 1969 року народження. 

Унаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав 16-річний пасажир автомобіля Renault Kangoo мешканець Харкова. З місця події потерпілого доставлено до медичного закладу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під  процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі поліція встановлює причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2022, 11:58 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації