Вхід | Реєстрація

Полтавські волонтери й бізнес передали захисникам ще три автівки

Полтавські волонтери й бізнес передали захисникам ще три автівки

30 вересня полтавські волонтери й бізнес передали нашим захисникам ще три автівки. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Машини використовуватимуть бійці тероборони, військової служби правопорядку й інших підрозділів Збройних сил України, – розповів Дмитро Лунін. –  Потреби в авто для воїнів завжди актуальні, тож волонтери разом із представниками бізнесу намагаються якомога більше їх закрити, відправляючи «на службу» оновлені автомобілі. Дякую всім, хто допомагає ЗСУ! Слава Україні».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2022, 11:19 | Полтава | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації