Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік забив до смерті батька своєї співмешканки

На Полтавщині чоловік забив до смерті батька своєї співмешканки

До сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Машівка) Полтавського районного управління поліції 27 вересня, близько 11:00, звернулась 31-річна місцева мешканка, яка повідомила про зникнення безвісти її 60-річного батька. Поліція негайно розпочала пошукові заходи.

Отримавши інформацію про зникнення людини, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду домоволодіння зниклого, поліцейські виявили позаду будинку свіжоскопану ділянку землі. 

Сергій Рекун, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– При проведенні невідкладних слідчо-оперативних заходів встановлено, що на території домоволодіння в землі закопане тіло зниклого чоловіка. Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, з’ясували, що 37-річний співмешканець заявниці ще 15 вересня, під час конфлікту за місцем їх спільного проживання, заподіяв тілесні ушкодження потерпілому, які надалі призвели до його смерті. Щоб приховати злочин, підозрюваний закопав тіло чоловіка позаду житлового будинку. Наразі фігуранту повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб. Тіло потерпілого направлено на судову експертизу для встановлення причини смерті. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. На даний час тривають слідчі дії.

У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2022, 14:45 | Машівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації