Вхід | Реєстрація

Фонд держмайна зняв із продажу 25% акцій Полтаваобленерго

Фонд державного майна зняв із продажу по 25% акцій енергопостачальних компаній "Сумиобленерго", "Полтаваобленерго" і "Прикарпаттяобленерго". Як повідомила прес-служба ФДМУ, заплановані на 31 березня торги із продажу держпакета "Полтаваобленерго", а на 2 квітня - "Прикарпаттяобленерго" й "Сумиобленерго" не відбудуться через відсутність заявок потенційних покупців.
У березні 2009 ФДМУ виставив на біржові торги міноритарні держпакети акцій 6 обленерго. У результаті акції "Львівобленерго" й "Чернігівобленерго" продаали, а торги щодо "Полтаваобленерго", "Прикарпаттяобленерго" й "Сумиобленерго" багаторазово переносилися через відсутність заявок.
Нагадаємо, акціонери "Полтаваобленерго" на своїх зборах 24 березня призначили головою правління Євгена Засименка замість в.о. голови правління Володимира Чернявського. Крім того, згідно з повідомленням компанії, акціонери звільнили членів правління Бориса Попова, Олександра Олексенка, Володимира Ярцева, Олега Романчука, Петра Гуйвана й Сергія Севідова. Замість них призначили Сергія Кащеєва, Сергія Мартинюка й Дмитра Клименка.
Акціонери також збільшили чисельний склад спостережної ради з 3 до 8 чоловік та звільнили з посади члена спостережної ради Павла Юмашова, Олександра Вартаняна й Ігоря Бойка. Замість них на посаду членів спостережної ради обраний Віталій Івахно (голова спостережної ради), Віталій Сидельніков, Олена Уманська, Олександр Копейкін, Олег Гніненко, Дмитро Староконь, Максим Ковтун й Ігор Пікуш.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2010, 13:20 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації