Вхід | Реєстрація

Кобеляцьке керівництво закликає долучатися до формування стратегії розвитку

Кобеляцьке керівництво закликає долучатися до формування стратегії розвитку

З метою визначення перспективних напрямків розвитку Кобеляцької міської територіальної громади, виконавчим комітетом Кобеляцької міської ради розпочинається процес підготовки Стратегії розвитку громади на період до 2030 року.

Для стратегічного планування передбачається формування робочої групи з представниками різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

Кобеляцька міська рада закликає всіх зацікавлених осіб, які небайдужі до долі майбутніх поколінь, долучитися до процесу створення Стратегії розвитку Кобеляцької  міської територіальної громади на період до 2030 року та подати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи.

Пропозиції щодо формування робочої групи необхідно подати до сектору економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Кобеляцької  міської ради на електронну адресу [email protected] в термін до 17.10.2022 року.

Для більш детальної інформації звертатися за тел. (05343)3-30-64



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2022, 15:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації