Вхід | Реєстрація

Заклади здоров’я та освіти Кобеляк готові до опалювального сезону

Заклади здоров’я та освіти Кобеляк готові до опалювального сезону

3 жовтня 2022 року виконуючий повноваження міського голови-секретар міської ради Володимир Жуков провів апаратну нараду за участю керівників установ громади, комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено плани на найближчий період.

Як повідомляє Кобеляцька міська рада, на нараді були обговорені актуальні питання, діяльності соціальної сфери, медицини, освіти, культури. Особлива увага акцентувалась на питаннях підготовки до осінньо-зимового періоду.

За інформацією головних лікарів КНП «Кобеляцька міська лікарня» та «Кобеляцький Центр ПМСД» лікувальні заклади повністю готові до початку опалювального періоду. Також, вони наголосили на тому, що спостерігається ріст захворюваності на коронавірусну хворобу на території громади.

Як повідомила начальника відділу освіти Наталії Коваль – заклади освіти також повністю готові до початку опалювального сезону. Укладено договори, оголошено тендера на придбання альтернативного палива, яким опалюватимуться деякі навчальні заклади.

Щодо готовності роботи ККП «Водоканал Плюс» у зимовий період присутніх проінформував в.о. начальника підприємства Сергій Ткаченко. За інформацією керівника підприємство працює над забезпечення дровами закладів соціальної інфраструктури (садочки, ФАПи, заклади культури) та підготовкою техніки до роботи в зимовий період. Також ним було піднято питання заборгованості перед підприємством за водопостачання та вивезенням ТПВ юридичними та фізичними особами.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2022, 16:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації