Вхід | Реєстрація

У Гадячі провели благодійний концерт – збирали кошти на тепловізор для ЗСУ

У Гадячі провели благодійний концерт – збирали кошти на тепловізор для ЗСУ

16 жовтня за ініціативи місцевого волонтерського руху та за підтримки Гадяцької міської ради поблизу центрального входу до парку «Перемога» відбувся благодійний концерт братів Лобачів – співаків, організаторів свят із Полтави.

Про це написали на сторінці Гадяцькох міськох ради у Facebook.

Своїми виступами артисти в ці нелегкі часи збирають кошти на потреби наших захисників та об’єднують людей своєю музикою.

Захід вели ведучі Руслан Цвиркун та Андрій Шпак. Разом з братами Лобачами свій спів гадячанам та гостям громади дарувала Жанна Лтавська. Протягом концерту також було проведено благодійний аукціон, а виручені від лотів кошти передані до скриньок добровільних пожертв.

Поряд з концертом було організовано виставку-продаж виробів ручної роботи керівників гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил. Дітвора охоче вишикувалась у чергу за патріотичним аквагримом і солодощами.

Загалом на благодійному заході було зібрано 75 600 гривень. Ці кошти підуть на придбання тепловізора для 30-ї бригади, зокрема й для нашого земляка, який захищає Україну від окупантів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2022, 10:51 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації