Вхід | Реєстрація

18 жовтня по Харківщині рашисти запустили 8 ракет

18 жовтня по Харківщині рашисти запустили 8 ракет

Зранку 18 жовтня по Харкову з російського бєлгорода випустили вісім ракет. Попередньо, постраждалих немає.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Інформація уточнюється, профільні служби проводять обстеження, зокрема в Новобаварському, Основ’янському та Слобідському районах”, – додав Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби російські окупанти з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстрілювали розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіка 64-х років. Також вчора в Куп’янському та Чугуївському районах до медиків звернулися 2 чоловіків 74-х та 67-ми років, які отримали поранення раніше.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2022, 13:38 | Полтавщина | Надзвичайне
1. микола козак / 19 жовтня 2022, 08:54
Вчора в Кобеляках біля лікарні спостерігав , як у нас при повітряній небезпеці піклуються про громадян .Аж до початку одинадцятої години , коли був відбій тривоги медперсонал ховався в бомбосховищі , а хворі більше двох годин крутились на вулиці , чекали , коли відкриють поліклініку , ніхто з адміністрації не вийшов і не запропонував цим хворим пройти в бомбосховище .Такі самі історії майже по всих установах і організаціях .
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації