Вхід | Реєстрація

Біличани придбали авто для захисників

Біличани придбали авто для захисників

Легковий автомобіль підвищеної прохідності вже передали земляку, який тримає оборону на Донецькому напрямку.

21 жовтня на сайті Білицької селищної ради з’явилася новина про те, що земляку-військовослужбовцю передали автомобіль.

Як розповіла кореспондентам тижневика секретар селищної ради Альона Демиденко, жителі громади постійно допомагають військовослужбовцям. У селищну раду регулярно надходять звернення від земляків, котрі борються з російськими загарбниками.

— Для того, аби жителі всіх населених пунктів громади могли долучитися до збору коштів, було вирішено проводити благодійні ярмарки. Такі заходи вже відбулися в Бутенках, Марківці та Біликах. У подальшому плануємо організувати благодійні ярмарки в інших старостатах. Зокрема, благодійний захід готується до Дня сільгоспвиробника.

Зі слів Альони Демиденко, лише в Біликах благодійники зібрали більше 100 тисяч гривень. Тому в селищній раді вирішили купувати для військових щось суттєве. Якраз у цей час із проханням про придбання авто звернувся житель громади, який проходить службу в ЗСУ і зараз воює проти загарбників на Донецькому напрямку.

Минулої п’ятниці білицький селищний голова Микола Скрильник, працівники селищної ради та жителі громади передали земляку-військовослужбовцю автомобіль «Нива».

Користуючись нагодою, секретар селищної ради подякувала працівникам закладів освіти і культури, структурних підрозділів виконкому, депутатам та всім благодійникам, представникам громадської організації «Берегині Бутенківської ОТГ» за участь у зборі коштів для ЗСУ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2022, 12:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації