Вхід | Реєстрація

У Шишаках п’яний водій врізався автомобілем у пам’ятник

У Шишаках п’яний водій врізався автомобілем у пам’ятник

Подія сталася вранці 30 жовтня у селищі Шишаки Миргородського району, по вулиці Корніліча. Звернення про пошкодження пам’ятника Миколі Гоголю надійшло до сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Шишаки) Миргородського райвідділу від начальника місцевого відділу культури і туризму.

Під час вивчення обставин події слідчо-оперативна група поліції встановила, що пошкодження, яких зазнав пам’ятник, були спричинені транспортним засобом. У процесі реалізації невідкладних розшукових заходів працівники сектору реагування патрульної поліції встановили автомобіль «ВАЗ 21099», причетний до ДТП та його водія. 

Порушником виявився місцевий чоловік, 1993 року народження. У процесі оформлення матеріалів патрульні задокументували факт перебування чоловіка у стані алкогольного сп’яніння.

Водієві вручили дві постанови про вчинення правопорушень, передбачених статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна) та 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Окрім того, відносно чоловіка склали протокол за частиною 4 статті 130  (Вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2022, 15:25 | Шишаки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації