Вхід | Реєстрація

На арені нові обличчя

На арені нові обличчя

О 15 годині 17 листопада почала свою роботу 26 позачергова сесія Кобеляцької міської ради.

Головує на засіданні депутат Фещенко. Секретарю є Микола Попик.

Почали із головного – із відставки секретаря ради Жукова. Сам Володимир Володимирович зараз лікується. Так що лапті йому плетуть за його відсутності.

О 16 годині почали голосувати.

 

UPD. Жукова відсторонили

Лічильна комісія оголосила, що за дострокове припинення повноважень секретаря міськради Володимира Жукова проголосували 22 депутати.

У раді є новий секретар. Ним очікувано став Василь Фещенко. Він відомий тим що обирається депутатом міськради аж із 1990 року. Фещенко пережив 4 міських голів і одного виконуючого обов’язки.

Новий секретар буде отримувати 30 тисяч. Це стало зрозуміло після того, як депутат Шевченко внесла на голосування питання про його оплату праці. Безумовно в даному випадку мова йде про суму без податкових відрахувань.

Фещенко обрали двох заступників. Депутати проголосували за призначення двох заступників секретаря міськради. Ними знову ж очікувано стали Сергій Омельченко та Олена Стаднікова.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2022, 16:20 | Кобеляки | Політика
1. Ayaks / 18 листопада 2022, 00:07
До речі, хочеться задати просте запитання жителям громади - Ви голосували за міського голову Жукова? А за Фещенка? Друге місце на виборах зайняли Кіптілий, потім Шкарбан, потім Шевченко, потім Няйко, і нарешті Ковач. Де в цьому списку Фещенко та Жуков?
А ще як Вам кобелячани - секретарем цього перевороту обрали Миколу Попика, ОПЗЖ - депутата обраного від забороненої проросійської партії.
P.S. Зате вони прийняли стратегію розвитку громади до 2027р. 2027!!!!
P.P.S. Ну що шановні виборці - на виборах ви за таке голосували? За такі .... агітували в газеті? Те що відбувається в громаді останні півтора року це відображення волі виборців? Де ж громадскість, активісти, журналісти? Правоохоронні органи в кінці кінців? Нікого не турбує, що відома особа підмяла під себе піврайону (так, так, не громади - колишнього району) і відкрито вказує депутатам як і за що голосувати, а чиновникам куди дивитись і що писати? Невже саме за таке майбутнє зараз гинуть люди в Україні?
2. Ayaks / 18 листопада 2022, 20:35
За інформацією місцевих джерел, на обранні саме представника від «Довіри» наполіг народний депутат Олег Кулініч. На місці підтримувала процес депутат Лариса Босенко, яка представляє фракцію «Батьківщини» у Полтавській облраді. Інша фігура, яка стояла за переобранням секретаря, це «смотрящій» за колишнім Кобеляцьким районом Віталій Дорошенко.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»
3. микола козак / 19 листопада 2022, 09:10
1.Ayaks
«хочеться задати просте запитання жителям громади - Ви голосували за міського голову Жукова? А за Фещенка? Друге місце на виборах зайняли »

А ще питання , чи хтось голосував за цих депутатів.Людей одурманили карманними партіями , члени яких бігають від однії до другорї і тепер ці 20 недодепутатів мутять воду в громаді .І де ви бачите тут нові обличчя , ці обличчя постійно там крутяться.Їм би цим здоровим мужикам із зброєю в руках іти захищати Україну , а не боротись за доступ до крадіжок.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації