Вхід | Реєстрація

За позовом прокуратури до бюджету козельщинської сільради повернуто 600 тисяч гривень

За позовом прокуратури до бюджету козельщинської сільради повернуто 600 тисяч гривень

Понад 600 тис грн – до бюджету. За позовом прокуратури товариство зобов’язано повернути безпідставно отримані кошти.

Господарським судом Полтавської області задоволено позов Глобинської окружної прокуратури, згідно з яким одне з львівських товариств зобов’язано повернути до бюджету Козельщинської селищної ради понад 600 тис. грн, безпідставно отриманих за постачання газу відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту вказаної селищної ради.

На початку 2021 року товариство усупереч домовленостей, визначених договором про постачання природного газу, без належного обґрунтування коливання вартості на ринку підвищило ціну за 1 тисячу кубометрів газу з 3,5 до 8,2 тис. грн, що становить 135%. Як наслідок, відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Козельщинської селищної ради, який фінансується з місцевого бюджету, зайво заплатив постачальнику понад 600 тис. грн.

Після набрання рішенням суду законної сили товариство повинно повернути отримані кошти до бюджету Козельщинської селищної ради.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2022, 14:37 | Козельщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації