Вхід | Реєстрація

Кременчуцький пілот Karaya отримав звання Героя України

Кременчуцький пілот Karaya отримав звання Героя України

6 грудня у День Збройних Сил України льотчик із позивним Karaya опублікував привітання із Днем ЗСУ і закривавлене фото – "те, що залишається за кадром"

Майор Повітряних сил Вадим Karaya Ворошилов, який не приховує свого обличчя і в День ЗСУ опублікував у Instagram закривавлене селфі, офіційно став Героєм України. Льотчику-винищувачу та ще чотирьом військовослужбовцям вручили ордени "Золота Зірка". Про це повідомляє Офіс президента.

Увечері, 12 жовтня, під час чергової російської атаки Karaya збив п'ять іранських "шахедів" (три – на півдні, два – над Вінницею) та дві крилаті ракети окупантів, але під час виконання завдань начебто уламками підірваного дрона було пошкоджено літак.

6 грудня у День Збройних Сил України військовослужбовець з позивним Karaya написав:

Скажу лаконічно. Нас нікому і нічому не зламати! Сили оборони України стоять на захисті не лише нашої Держави, вони стоять на захисті всього цивілізованого світу, це щит який оберігає західний світ від орди, яка залишає після себе лише хаос та розруху. Але цей захист дуже дорого вартує для синів України".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2022, 11:48 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації