Вхід | Реєстрація

Рахунки кобеляцького Водоканалу заарештували

Рахунки кобеляцького Водоканалу заарештували

На рахунки кобеляцького комунального підприємства накладений арешт в рамках виконання рішення Господарського суду про відшкодування збитків завданих внаслідок добування води без спецдозволу.

Підприємство має виплатити більше мільйона гривень. Потрібної суми зараз на рахунках комунальників просто немає.

Не заарештований лише рахунок на який надходять кошти сплачені споживачами. Але тут є інша проблема. Дуже багато кобелячан систематично не платять за спожиту воду.

Зараз нинішній керівник Водоканалу Плюс Сергій Ткаченко шукає можливість залучити кошти з інших джерел. Мова може йти навіть про безвідсоткову позику.

Нагадаємо, що дані збитки були завдані підприємству в період коли Водоканалом і містом керували блискучі господарники Юрко і Копелець. І в обох вистачає нахабства судитися із міськрадою, щоб повернутися на посади.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2022, 17:07 | Кобеляки | Фінанси
1. микола козак / 10 грудня 2022, 09:22
Таки підлості Філоненка немає меж.Злорадство переважає розум.Да сам теж сидітимеш без води , Як не плюйся слюною
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації