Вхід | Реєстрація

В лікарні поки що нікого не звільнили

В лікарні поки що нікого не звільнили

У четвер на території Кобеляцької міської лікарні відбулося виїзне засідання депутатської комісії, яка, зокрема, опікується і питаннями медицини.

В роботі комісії взяла участь і заступник міського голови Олена Стаднікова. Депутати прибули із метою вияснити скільки ж працівників буде скорочено в медзакладі і чи законні дії головного лікаря Володимира Казирода.

Володимир Олексійович провів для депутатів екскурсію по поліклінічному та інших відділеннях. А також продемонстрував цілий ряд документів в тому числі й тих, що стосуються фінансування кобеляцької лікарні Національною службою охорони здоров’я.

Головне, що прозвучало - звільнення якщо й будуть, то мінімальні. Станом на четвер головний лікар не звільнив жодного співробітника. Щоправда одна людина пішла із роботи за згодою сторін.

Володимир Казирод висловив сподівання, що вдасться обійтися без прийняття непопулярного рішення.

Щодо ситуації із тим, що людей не попередили про суттєві зміни в умовах праці, то в умовах військового стану, це дозволено законом.

Детальніше - в наступному номері "ЕХО".


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2022, 08:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. микола козак / 19 грудня 2022, 18:31
Їх потрібно всих скорочувати і Козирода в першу чергу , адже в поліклініці лікарі не приймають , замість лікарів медсестри , а лікарі всі приймають через дорогу , там же беруть мзду 250 - 350 грн , тож і сімейнфі більш за все в долі , бо всих направляютьт через дорогу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації