Вхід | Реєстрація

У Рівному відбувся благодійний забіг святих Миколаїв

У Рівному відбувся благодійний забіг святих Миколаїв

Благодійний забіг “Rivne St. Mykolas Run 2022” зібрав понад 200 учасників.

За інформацією Преса Рівне, традиційний, п’ятий за ліком, захід відбувся 18 грудня у парку на Пагорбі Славі. Частину грошей з реєстраційних внесків організатори спрямують на ЗСУ й тероборону.

Учасники забігу стартували о 10:00 на двох дистанціях: 2,1 км та 8,4 км.

Попередньо на захід онлайн зареєструвалися понад 170 учасників. А 18 грудня перед стартом долучилися ще охочі, повідомив організатор забігу, керівник Рівненського клубу бігу Сергій Ющишин.

“Учасників було понад 200. За результатами забігу визначаємо перші три місця на кожній дистанції серед жінок і чоловіків. А також відзначимо трьох переможців за найкраще новорічне вбрання”, — зауважив Сергій Ющишин.

Це вже традиційний, п’ятий забіг до Дня святого Миколая. Обов’язковою умовою для участі в ньому є святковий капелюх, зауважив організатор.

І додав, що метою заходу є популяризація бігу, як найдоступнішого вид занять спортом, та збір грошей для ЗСУ й тероборони.

Також Сергій Ющишин пояснив, що місцем забігу обрали парк на Пагорбі Слави, бо ця місцина в межах Рівного найзручніша. З його слів, у Гідропарку доріжка не дуже комфортна для бігунів, а захід центральними вулицями міста вирішили не проводити, щоб не перекривати рух.

“Наступного року дата точно зміниться, захід буде вже напередодні 6 грудня”, — анонсував керівник Рівненського клубу бігу.

Точну кількість учасників “Rivne St. Mykolas Run 2022” і зібрану суму під час забігу організатори озвучать після того, як усе підрахують.


Автор: Катерина Мельник


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2022, 19:29 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації