Вхід | Реєстрація

Для «Лубнитеплоенерго» планують закупити 10 генераторів

Для «Лубнитеплоенерго» планують закупити 10 генераторів

19 грудня члени комісії з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку обласної ради погодили виділення коштів на закупівлю генераторів для обласного комунального підприємства «Лубнитеплоенерго».

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін розповів, що це підприємство звернулося з проханням виділити кошти для безперебійного забезпечення електроенергією своїх котелень.

«Підтримуємо наші обласні підприємства, щоб в умовах відключень електроенергії вони могли безперебійно надавати послуги населенню. Цього разу 10 млн грн плануємо виділити «Лубнитеплоенерго» на придбання 10 генераторів, – розповів Дмитро Лунін. – Завдяки цій техніці котельні підприємства зможуть постачати тепло до осель жителів Лубен і Пирятина, навіть якщо не буде світла».

Члени комісії погодили виділення 10 мільйонів гривень на закупівлю техніки, підтримавши внесення змін до обласної програми фінансової підтримки комунальної теплоенергетики та водопровідно-каналізаційного господарства Полтавської області на 2019-2022 роки. Питання винесуть на найближчу сесію Полтавської облради.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2022, 11:50 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації