Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліцейські та небайдужі люди врятували від 84-річну бабусю

На Полтавщині поліцейські та небайдужі люди врятували від 84-річну бабусю

Літню мешканку Великобудищанської територіальної громади виявили за півтора кілометра від місця проживання у напівсвідомому стані, з ознаками сильного переохолодження. Поліцейські офіцери громади провели невідкладні дії для збереження життя людини та передали її під професійний нагляд лікарів екстреної медицини. Нині жінка проходить курс лікування у Гадяцькій міській лікарні.

19 грудня, близько 13-ї години, поліцейські офіцери Великобудищанської тергромади, Станіслав Шестопалов та Сергій Кайола, отримали повідомлення про зникнення 84-річної мешканки села Веприк. Як з’ясувалося, на зв'язок з рідними жінка не виходила майже добу.

До пошукової операції, організованої офіцерами громади, негайно долучилися слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м Гадяч) Миргородського райвідділу, рідні жінки та небайдужі односельці. На щастя, пошукові заходи виявилися ефективними – вже за годину зниклу виявили на відстані півтора кілометра від місця проживання.

Ростислав Ярошенко, начальник відділення поліції №1, розповів:

– Місцеві жителі побачили 84-річну жінку у яру. Вона лежала без верхнього одягу, у напівсвідомому стані. Станіслав Шестопалов, вимірявши постраждалій пульс, негайно укутав її термоковдрою. Водночас його напарник Сергій Кайола викликав бригаду медиків, попередивши фахівців про важкий стан жінки. Поліцейські безперервно наглядали за пенсіонеркою до прибуття лікарів екстреної медичної допомоги, які взяли ситуацію під повний контроль.

На даний час мешканку Веприка лікують від переохолодження організму. Сподіваємось, що все буде добра. 

Вдячні жителям Великобудищанської тергромади за небайдужість та бажання допомогти людині, яка потрапила у надзвичайну ситуацію.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2022, 17:09 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації