Вхід | Реєстрація

Кобеляцька лікарня отримала нове медичне обладнання

Кобеляцька лікарня отримала нове медичне обладнання

Апаратура та вироби медичного призначення надійшли в заклад у якості благодійної допомоги.  

26 грудня прес-служба Кобеляцької міської лікарні повідомила приємну новину. Фактично під ялинку медичний заклад отримав нову апаратуру. Як пояснили медики, це стало можливим завдяки зусиллям Кобеляцької міської ради. Обладнання надійшло в якості благодійної допомоги. Загалом у лікарню надійшла медична апаратура та вироби медичного призначення: наркозний апарат, нейростимулятор, операційний стіл, функціональне ліжко та матраци до нього, кисневий концентратор, медичний відсмоктувач.

Медики наголосили, що це обладнання допоможе лікарям надавати більш широкий спектр медпослуг.

Обладнання надала спільнота Ukrainian Canadian Social Services – Vancouver Branch.  Президент організації Роман Савицький і столична лікарка Тамара Голощук розробили проєкт допомоги лікарням України, а також Фонду «Україна в броні», який доставляє вантажі в медичні заклади, що потребують цього найбільше.

До речі, це не єдина благодійна допомогу, яку останнім часом отримала Кобеляцька міська лікарня. У листопаді медзакладу надала гумдопомогу громадяни міста-побратима Зінген. Це сучасний апарат для фіброгастродуоденоскопії Pentax з відеосистемою, функціональні ліжка, постільна та натільна білизна, ковдри, лікарські засоби та вироби медичного призначення.

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2022, 10:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. megacanok / 28 грудня 2022, 15:11
А можна детальніше, в чому полягали зусилля міської ради, у фотографуванні біля автомобілля? І знову, уже не вперше читаємо про завезене нове обладнання, а хворих направляють через дорогу.
2. микола козак / 28 грудня 2022, 16:37
1.megacanok
«а хворих направляють через дорогу.
»

Тож і те нове обладнання піде через дорогу , там же можна отримувати бабло .Через дорогу в тебе розпитають що болить , напишуть тобі на кілька сотень рецепт , а може і тисяч ,поклади 350 грн і йди лікуйся в домашньому стаціонарі.По рецепту всього не бери , бо можеш отруїтись
3. megacanok / 28 грудня 2022, 18:52
ну шановний миколо , може й не все так погано просто немає ніяких розяснень
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації